۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۷:۵۷

محمدی مطرح کرد:

اشتغال و توانمندسازی مددجویان شاخصهای فعالیت بهزیستی هرمزگان

اشتغال و توانمندسازی مددجویان شاخصهای فعالیت بهزیستی هرمزگان

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی هرمزگان گفت: ایجاد اشتغال، تامین مسکن و توانمندسازی مددجویان شاخصهای اصلی فعالیتهای اداره کل بهزیستی هرمزگان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، جاسم محمدی بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش کم رنگ رسانه ها و مطبوعات و ضعیف بودن اطلاع رسانی نوع فعالیت دستگاهها به شهروندان، به پاره ای از فعالیت های اداره کل بهزیستی هرمزگان اشاره داشت و عنوان کرد: در بهزیستی هرمزگان نزدیک به 120 فعالیت انجام می شود و افراد جامعه از بدو تولد تا دوران کهولت و سالخوردگی و حتی پس از مرگ سرپرست خانوار، با تحت حمایت قرار گرفتن  اعضای خانواده وی در  بهزیستی خدمات گسترده ای به آنها  ارائه می شود.

وی در صحبت های خود به شرایط منطقه استان هرمزگان اشاره کرد و با توجه به شرایط استان هرمزگان به عنوان چهار راه ترانزیت کشور، همجواری این استان  در کنار آبهای خلیج همیشه  فارس را هم عامل تهدید و هم فرصتی برای استان برشمرد و سپس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و انتظارات ایشان در حوزه فرهنگ سازی، اظهار داشت: براین اساس فعالیت های اداره کل بهزیستی هرمزگان باید همراه با پیوست فرهنگی انجام گیرد و توجه به بسته فرهنگی در کارها زمینه رسیدن به اهداف سازمان خواهد بود.

محمدی همچنین در خصوص فرهنگ سازی در محلات گفت: مهاجرت اتباع بیگانه و قطب مهاجرت پذیری در استان، ایجاد تنوع فرهنگی در محلات را سبب می شود که با انجام برنامه های فرهنگی در محلات و استفاده از ظرفیت های پایگاه های بسیج و مساجد محلات به عنوان پایگاه عظیم بسیج در محلات و منطقه می توان فرهنگ سازی کرد و با فعال سازی محلات، مردم را نیز در جهت رفع مشکلاتشان فعال کرد.

مدیر کل بهزیستی هرمزگان ارائه آموزش هایی توسط معاونت های اداره کل بهزیستی هرمزگان به پایگاههای بسیج  مستقر در محلات و آموزش مردم محلات توسط این پایگاهها را عاملی در جهت انجام  فعالیت های متعدد در محلات دانست.

وی در ادامه سخنان خود اشتغال، مسکن و توانمندسازی را سه شاخص اصلی در بهزیستی عنوان و تصریح کرد: در بحث اشتغال در سامانه رصد رشد بسیار خوبی در 9 ماهه اول سال داشته ایم و از رتبه بیست و پنجم به رتبه سوم کشوری رسیده ایم.

در حوزه مسکن نیز با توجه به شرایط استان و قادر نبودن پرداخت سهم آورده توسط مددجو به مبلغ 12 میلیون تومان ، در رتبه آخرکشور هستیم که در این زمینه نیز جلسات متعدد با استانداری و بهزیستی کشور انجام شده که قرار است کمکهایی در این بخش داشته باشیم.

وی در خصوص توانمند سازی جامعه هدف بهزیستی خصوصا معلولان نیز اضافه کرد: با تصویب قانون جامع حمایت از معلولان  قرار شده که به مبلمان شهری در پیاده روها، معابر شهری و ادارات توجه شود که در راستای روندی برای معلولان با جد و سعی زیاد جلسات متعدد با شهرداری و معاونت عمرانی استانداری تشکیل شد که در این زمینه نیز خوشبختانه استانداری و شهرداری بندرعباس همراه و همگام با بهزیستی در صدد رفع مشکلات معلولان برای اصلاح سازی و مناسب سازی مبلمان های شهرداری هستند.

مدیر کل بهزیستی هرمزگان با اشاره به اجرای برنامه کوتاه مدت هر 15 روز یک بار و بازدید از اماکن و معابر شهری اعلام کرد: تا پایان سال دو پروژه در خیابان سید جمال الدین که بیشترین آن خدمات پزشکی است و همچنین بلوار امام حسین (ع) که نزدیک انجمن ضایعات نخاعی  است اصلاع می شود.

محمدی در مورد اشتغال معلولان نیز بیان داشت: سه درصد  افراد شرکت کننده در استخدامی هر نهادی به افراد معلول اختصاص دارد و تمامی دستگاهها موظفند که در زمینه اشتغال از سه درصد ظرفیت معلولان استفاده کنند.

مدیر کل بهزیستی هرمزگان اظهار داشت: 51 هزار نفر جمعیت تحت حمایت سازمان بهزیستی هستند که هدف سازمان نیز ارائه بهترین خدمات به افراد تحت حمایت است که با مشارکت مردم در قالب NGOها و مسئولین در استانها انجام خواهد شد.

کد خبر 1512053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha